Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вбивство у Каховці: під управлінням поліції тривають протести

  • 05.01.2020, 18:58
  • 499

У Каховці тривають протести під управлінням поліції через резонансне убивство місцевого жителя.

Про це повідомляє Hromadske, трансляція МОСТ, передає Українська правда

5 січня на акцію зібралися близько 50 місцевих жителів та родичі вбитого. Біля відділку чергує близько 15 поліцейських.

Як заявив учасникам акції начальник слідчого управління Г У Нацполіції в Херсонській області Микола Вербицький, у справі правоохоронці призначили низку експертиз.

«За домовленістю з представниками потерпілих, ми допускаємо до проведення комп’ютерно-технічних експертиз щодо мобільних телефонів, ноутбуків, вилучених комп’ютерів, домофонів поблизу місця події представника потерпілих, який стежитиме за проведення експертиз», — заявив він.

«Щодо експертизи трупа. Оскільки у потерпілих є питання і вони вимагають, щоб була проведена повторна судово-медична експертиза трупа, яка відповість на суперечливі запитання — з скількох видів зброї були вистріли, які конкретно були тілесні ушкодження, скільки їх було, чи характерні вони для бойової вогнепальної зброї, яку було вилучено. … На всі ці питання дасть відповідь повторна експертиза, яку 6 січня проведе комісія у складі трьох людей».

Вербицький також заявив, що на судмедекспертизі зможуть бути присутніми представники потерпілих, які стежитимуть за об’єктивністю проведення експертизи.


Схожі новини