Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві в орендованій квартирі знайшли тіла двох дівчат у шафі (фото)

  • 05.01.2020, 09:15
  • 1 175

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження

У Києві в орендованій квартирі на вулиці Кирилівській у Подільському районі виявили тіла двох дівчат у шафі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає УНІАН

«Сьогодні о 16:20 до Подільського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у приміщенні власної квартири, яку вона здавала в оренду на свята, виявила два бездиханні тіла жіночої статі», — йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції та судово-медичний експерт. Загиблими виявилися місцеві мешканки 2000 та 2003 років народження. Для встановлення остаточної причини смерті тіла потерпілих будуть направлені на судову-медичну експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання причетних до цього осіб.

За даними Інформатора, убитими виявилися 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Про зникнення дівчат заявили ще 2 січня. Їх тіла, які знайшли у шафі на балконі, були зв'язані і порізані гострим предметом. На убитих нарахували десятки ножових поранень

Схожі новини