Передплата 2024 ВЗ

У Полтаві поліцейські затримали п'яного пасажира поїзда, який «замінував» вокзал

  • 04.01.2020, 16:33
  • 590

Псевдомінеру загрожує до 6 років ув'язнення

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавської області, сьогодні близько 8.00 в поліцію зателефонував анонім, який повідомив про замінування залізничного вокзалу «Полтава Південна», передає УНІАН

На місце відразу прибули наряди поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники, лікарі, інші представники правоохоронних органів. Вокзал ретельно обстежили, але вибухонебезпечних предметів не виявили. Одночасно оперативники поліції почали пошуки людини, яка надала неправдиве повідомлення. Протягом півгодини поліцейським вдалося виявити «псевдомінера».

Чоловіка зняли з поїзда на залізничному вокзалі «Полтава-Київська». Фігурантом виявився 28-річний житель Харківщини, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. З метою забезпечення безпеки громадян, поліцейські вибухотехнічної служби обстежили територію вокзалу «Полтава-Київська».

Небезпечних предметів також не виявлено. Фігурант доставлений у відділення поліції, де з ним працюють слідчі. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 6 років.

Схожі новини