Передплата 2024 «Добрий господар»

У мережі з'явилося зворушливе привітання з Новим 2020 роком від ЗСУ з передової

У мережі з'явилося яскраве відео, на якому різдвяну мелодію Миколи Леонтовича "Щедрик" з'єднали з кадрами боїв українських воїнів у зоні ООС на Донбасі, а також зі звуками пострілів і канонади.

Ролик опублікували на YouTube-каналі «Військового телебачення України», зазначивши, що виконавцем його музичної частини став Національний президентський оркестр.

«Тільки одна пісня в світі асоціюється 100-відсотково з новорічними святами — це „Щедрик“. Немає жодної людини, яка не могла б наспівати перші ноти цієї пісні. А як щодо „Щедрика“ на передовій? Який у наших військових різдвяний настрій? Нагадайте собі про тих, хто захищає ваше мирне святкування Різдва і Нового року», — написали під зворушливим кліпом.

У коментарях українці також висловили подяку своїм Героям за те, що мають можливість відзначати свята в мирних містах, поки вони жертвують своїми життями.

«Це вам спасибі за можливість святкувати Новий рік в Україні», «Щасливого свята, дорогі захисники! Ми знаємо, кому зобов'язані спокійним життям в Україні. Нехай вас Бог береже!», «Наші дорогі воїни! Дякую за захист!», «Вогонь, хлопці!!! Дякую всім, хто береже наш спокій. Ви кращі з нас», — захоплюються мужністю захисників патріоти.

Схожі новини