Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивство 5-річного Кирила: низці підозрюваних пом'якшили запобіжні заходи

  • 30.12.2019, 19:55
  • 866

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області змінив запобіжний захід неповнолітньому підозрюваному у справі щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова з нічного домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Про це повідомив адвокат одного з підозрюваних Івана Приходька Віктор Чевгуз, передає УНН.

«Суд продовжив запобіжні заходи всім чотирьом підозрюваним, але неповнолітньому змінили запобіжний захід з нічного домашнього арешту на особисте зобов'язання», — сказав адвокат.

Також, суд пом'якшив запобіжні заходи Дмитру Кривошею та Володимиру Петровцю, давши можливість внести заставу у розмірі 280 тисяч грн.

«Приходьку суд просто продовжив тримання під вартою», — сказав адвокат.

За його словами, справу залишили у Переяслов-Хмельницькому міськрайонному суді Київської області.

Нагадаємо, раніше суд у Переяславі на Київщині задовольнив відвід судді у справі щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова. Також, матеріали справи були направлені до Київського апеляційного суду для визначення підсудності.

Так, 26 грудня під час підготовчого засідання у справі щодо вбивства 5-річного хлопчика Кирила Тлявова в Переяславі на Київщині захист підозрюваних у вбивстві хлопчика оголосив про відвід судді.

Як повідомлялося, усім чотирьом фігурантам справи про вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова на Київщині оголошено підозри.

Слідство обгрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний хлопчик Кирило Тлявов.

Нагадаємо, 31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Схожі новини