Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич похизувався вбивством африканських тварин

  • 30.12.2019, 15:35
  • 1 000

Депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Нестор Шуфрич похизувався вбивством тварин.

Відповідні фото опублікував рух Чесно на своїй сторінці у Facebook.

У 2019 році Шуфрич був обраний народним депутатом 9 скликання від партії «Опозиційна платформа — За життя». Зараз він обіймає посаду голови Комітету з питань свободи слова.

Знайшлися і докази на сайті для замовлення сафарі в Африці. Там Шуфрича називають «першим і єдиним мисливцем, якому вдалося зібрати колекцію з трьох підвидів носорогів».

В колекції українського нардепа пустельний чорний носоріг (Намібія), лісовий чорний носоріг (Південна Африка), а також східний чорний носоріг, повідомляє РБК-Styler.

Варто відзначити, що на сафарі нардеп з'їздив ще в 2015 році, але спливла інформація про «африканські пригоди» Нестора Шуфрича тільки зараз.

Крім трьох носорогів Шуфрич здобув антилопу гну, антилопу «золотий орікс», гепарда і ще одну рідкісну африканську тварину — буру гієну.

Відзначимо, що вартість такого «задоволення» починається від 200 тисяч доларів.

Користувачі мережі пишуть гнівні коментарі, але деякі впевнені, що це Фотошоп.

Тим часом, як у пресслужбі депутата від «Опозиційної платформи — За життя» Нестора Шуфрича прокоментували фото політика зі вбитими тваринами. Зазначили, що полювання в Африці відбувалося законно.

Про це повідомили в пресслужбі у Facebook.

Зазначається, що нинішній депутат їздив на полювання до Африки в липні 2013 року.

«Полювання, про яке написали в ЗМІ, велося з дозволу уповноважених на це національним урядом органів, предметом відстрілу був самець не репродуктивного віку, агресивного характеру, який підлягав відстрілу. Нестор Шуфрич підкреслив, що предметом його мисливського інтересу були, виключно, самці зрілого віку, що втратили здатність давати потомство і що представляють небезпеку як для молодших самців, так і для місцевих жителів поряд», — йдеться в повідомленні.

Схожі новини