Передплата 2024 «Добра кухня»

"Беркутів" випустили, щоб знищити саму можливість встановити правду", - у мережі розвінчали надумані аргументи за звільнення злочинців

Як тільки справа підійшла до своєї фінішної частини - "беркутів" випустили

Про це написала на своїй сторінці у Facebook Ольга Климко.

«Суд над обвинуваченими беркутівцями йшов четвертий рік, доказова база містила 140 томів, суд мав засідання двічі на тиждень. Тільки тому, що справа про вбивства такої кількості людей і стількох поранених, в ній досліджувалася величезна кількість доказів і вона потребувала багато часу.

І родини Героїв теж стояли за чесний справедливий процес. Нічого ні з ким не «рішали», і тиску на суд не вимагали від жодної політичної сили. Довіряли суспільству, що для всіх важливо покарати за розстріли. І як тільки справа підійшла до своєї фінішної частини — «беркутів» випустили. Щоб знищити саму можливість встановити правду. Ніякої іншої причини немає. Бо брехня, що розстріли не розслідувалися, вона набридла.

А людям почнуть розповідати, що доказів немає, нічого не розслідували, Горбатюк все розвалив. адвокати жирують на справах майдану (Женя, тобі привіт, щось ти погано демонструєш жир).

І так, якби реформа судової системи і реформа прокуратури відбулися, рябошапок би не було у принципі.

Але це питання до всього народу, а не до тих, хто ходив у суди, захищав Небесну, і розслідував. У нас немає політичної волі народу обрати тих, хто чітко забезпечить судову реформу, реформу прокуратури. Мені соромно найбільше за ЗМІ, бо саме вони могли розкрити народу очі. Але, мабуть, вже знову у пошані інші цінності", — написала Ольга Климко.

Схожі новини