Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донеччині після відвідин стоматолога померла 6-річна дитина

  • 28.12.2019, 15:56
  • 678

Дівчинку доправили в реанімацію із гострою серцевою недостатністю та анафілактичною шоковою реакцією, але медики не змогли її врятувати

На Донеччині правоохоронці з’ясовують обставини смерті 6-річної дитини після лікування у стоматолога.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, під процесуальним керівництвом Слов’янської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов’язків працівниками стоматологічної лікарні у м. Слов’янськ, що призвело до тяжких наслідків, а саме — до смерті малолітньої дитини, передає УНІАН.

За даними слідства, 27 грудня о 19.05 до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні, розташованої у Слов’янську, доставлено 6-річну дівчинку із гострою серцевою недостатністю та анафілактичною шоковою реакцією.

О 23.08, незважаючи на зусилля реаніматологів, дитина померла. За попередньою інформацією, алергічна реакція у дівчинки почалася після лікування у стоматолога.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому) Кримінального кодексу України.

Схожі новини