Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У 2020 році відбудеться рекордна кількість місячних і сонячних затемнень

У період затемнень не провокуйте сварок і конфліктів

У прийдешньому 2020 році відбудеться аж 6 затемнень, а це більше, ніж зазвичай.

Про це повідомила доктор астропсихології та інтегративної психології Олена Осипенко.

«Боятися затемнень зовсім не потрібно. Це гарне явище природи і дуже корисне для періодичної духовної роботи над собою», — зазначила астролог За її словами, в період сонячних затемнень можна і потрібно планувати свої справи на найближчі півроку-рік, що дасть гарантію їх повної реалізації. «Звертайте увагу на точний час сонячних затемнень і в першу годину після точної фази складайте свої довготривалі бізнес-плани», — порадила науковець.

За її словами, Новий рік всі жителі Землі відзначають в коридорі затемнень. 10 січня відбудеться напівтіньове місячне затемнення (21.21 за Києвом). У зв'язку з цими космічними подіями до змін протягом року повинні бути готові люди, народжені з 23 грудня по 13 січня.

Влітку в період з 5 червня до 5 липня очікується новий коридор з трьох затемнень, найбільш значущим і знаковим з яких буде сонячне затемнення 21 червня — у день літнього сонцестояння. «Потрібно мати на увазі, що будь-який період затемнень досить складний період для психологічного стану людей і, особливо тих, хто чутливий до місячних ритмів. Якщо ви знаєте про це — не провокуйте сварки і конфлікти і будьте добрим помічником для своєї родини і близьких вам людей», — попередила експерт.

5 червня — напівтіньове місячне затемнення о 22.12 за Києвом. Воно дасть можливість людям, народженим з 3 по 9 червня та з 4 по 11 грудня, внести в своє життя необхідні зміни на краще.

21 червня о 9.41 за Києвом відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, яке, за умови гарної погоди, зможуть спостерігати і жителі України. Люди, народжені з 18 по 24 червня, а також з 20 по 26 вересня, з 19 по 25 грудня і з 18 по 24 березня зможуть протягом року значно змінити своє життя в бажаному для них напрямі.

30 квітня об 11.30 за Києвом відбудеться ще одне напівтіньове місячне затемнення, а 14 грудня о 18.13 за Києвом — повне сонячне затемнення. Значні зміни протягом 2021 року можуть відбутися у людей, що народилися з 12 по 18 грудня.

Схожі новини