Передплата 2024 «Добра кухня»

В мережі з'явилося відео, як жінка цілує "путінський" поїзд у Криму

  • 25.12.2019, 19:58
  • 1 668

Перший поїзд проїхав по Кримському мосту 25 грудня сполученням російський Санкт-Петербург - український Севастополь, і після прибуття в окуповане місто на вокзалі стався дивний епізод.

Літня жінка нафарбувала губи червоною помадою і розцілувала склад.

Неадекватний вчинок потрапив на відео та швидко розійшовся в мережі, повідомляє РБК-Україна.

Зустрічали поїзд в Севастополі з помпою і організували цілу виставу. «Чиновники» зачитували полум'яні промови, звучав оркестр та пісні у виконанні хору моряків.

Перший поїзд проїхав по Кримському мосту 25 грудня сполученням російський Санкт-Петербург — український Севастополь, і після прибуття в окуповане місто на вокзалі стався дивний епізод. Літня жінка нафарбувала губи червоною помадою і розцілувала склад.

Неадекватний вчинок потрапив на відео та швидко розійшовся в мережі.

Зустрічали поїзд в Севастополі з помпою і організували цілу виставу. «Чиновники» зачитували полум'яні промови, звучав оркестр та пісні у виконанні хору моряків.

В певний момент пенсіонерка підійшла до поїзда, привернула до себе увагу і своїми поцілунками написала на вагоні слова «Крим» та «Ура».

Після цього жінка проказала спіч, в якому повторила тези пропагандистів та назвала жителів Севастополя «справжніми росіянами».

Відомий блогер і офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц» також опублікував ролик з неадекватним вчинком у своєму Telegram, а те, що відбувається, назвав «Зомбилендом від представників ватрушок».

«Ватостополь! Прихильниця путлера і Руцького миру розціловує вагон поїзда, який прибув. Ось як з такими можна жити і бути поруч? Їх с*к до Сибіру треба на ПМЖ висилати з України», — емоційно висловився полковник.

Схожі новини