Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ексчоловік Кузьменко заявив, що у ніч вбивства Шеремета підозрювана була вдома

  • 24.12.2019, 16:57
  • 599

Адвокат закликав суддів допитати колишнього чоловіка своєї підзахисної - Дмитра Кузьменка

Підозрювана у причетності до вбивства Павла Шеремета лікар Юлія Кузьменко у момент закладення вибухівки і підриву автомобіля журналіста була вдома з сином.

Про це заявив її адвокат Владислав Добош під час засідання Апеляційного суду міста Києва, де у вівторок розглядається апеляції на обраний їй запобіжний захід, передає Главком

За словами адвоката, 18 липня 2016 року Кузьменко повернулася з Одеської області, де була на відпочинку, до Києва. Вночі вона разом зі своїм колишнім чоловіком поїхала в аеропорт зустрічати сина, який разом з її батьками відпочивав у Туреччині. Літак прибув о 2 годині ночі 19 липня. О 5 годині ранку Кузьменко разом із сином і чоловіком повертається у свою квартиру на вулиці Урлівській у Києві, і вони весь день відпочивають.

«Зранку 20 липня вона перебуває вдома і проводить час з сином, тому що чоловік був на роботі. Це все може підтвердити чоловік», — сказав адвокат.

Добош закликав колегію суддів допитати на судовому засіданні колишнього чоловіка своєї підзахисної Дмитра Кузьменка, а також головного лікаря ДУ «Науково-практичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» Володимира Жовніра, котрі можуть підтвердити алібі Юлії Кузьменко

Схожі новини