Передплата 2024 «Добрий господар»

"Путін хоче зробити Медведчука наступним Президентом України", - Цимбалюк

  • 24.12.2019, 11:57
  • 1 859

Демонстративні зустрічі президента Росії Володимира Путіна зі своїм кумом, народним депутатом України від ОПЗЖ Віктором Медведчуком свідчать про те, що лідер країни-агресора хоче зробити його наступним главою української держави

Саме тому на таких зустрічах вони обговорюють питання, які абсолютно не входять у компетенцію Медведчука, зазначив у відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк, передає OBOZREVATEL

«Складається враження, що Путін вважає саме Медведчука президентом України і обговорює саме з ним питання, які стосуються двостороннього порядку — від газу до питань війни і миру», — каже він.

«Припускаю, що таким чином Володимир Путін працює над тим, щоб ця альтернативна реальність, де він зустрічається з Медведчуком постійно як із кумом, перетворилася на дійсність, де він зустрічатиметься з Медведчуком, але вже як зі справжнім обраним президентом України. І на це вони розраховують, що, мовляв, Зеленський рано чи пізно піде, а потім українці проголосують за Медведчука», — додав журналіст.

Більше того, за словами Цимбалюка, Путін сприймає Медведчука як запасного гравця на випадок, якщо Зеленський не погодиться йти на радикальні поступки Кремлю вже зараз.

«Група Медведчука — запасні. Якщо раптом Зеленський не йде на поступки Кремлю, на компроміси, капітуляцію, то це готові зробити хлопці з ОПЗЖ. І коли вони говорять про Мінські угоди, щось мені каже, що вони хочуть їх виконати таким чином, щоб Москві було приємно і зручно», — переконаний він.

Цимбалюк нагадав, що для Москви ідеальна картина виглядає таким чином: «Л/ДНР» залишаються, Україна їх визнає, вони продовжують тероризувати Україну, висмоктуючи з неї фінансові ресурси, заважаючи розвиватися і не даючи шансу повернути український прапор до Донецька та Луганська.

«Але у цих територій за задумом Кремля повинен з'явитися механізм, щоб вони могли голосувати за Медведчука, перебуваючи в окупації. Погодьтеся, там немає жодного українського каналу і нікого туди допускати не збираються. Але в разі чого будуть сурмити в усі сурми про те, що треба голосувати за Віктора Володимировича», — попередив Цимбалюк.

«До речі, я думаю, що голосування як такого там можна не проводити. Ідея в тому, щоб Україну змусити під час національних виборів відправляти на окупований Донбас кілька мільйонів бюлетенів. А потім приїдуть хлопці з Москви, розставлять галочки за людей, які спілкуються зараз, і повернуть назад у ЦВК. Приблизно така у них програма максимум», — підсумував журналіст.

Схожі новини