Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Червона доріжка, як у Голлівуді, брудершафт із клубним діджеєм і навіть “Східний експрес”...

Чим цьогоріч дивуватимуть львівські розважальні заклади у Новорічну ніч?

У ніч з 31 грудня на 1 січня «круті» розважальні заклади міста Лева пропонують зустріти рік Білого Металевого Щура по-особливому. Можна подивитися гранд-шоу, а можна випробувати удачу й виграти путівку на море… Кому нецікаво зустрічати Новий рік удома біля телевізора, той обирає вечірку в нічному клубі чи ресторані. Там вам і вечеря, і конкурси, і музика, і танці. Але готуйтеся викласти з гаманця щонайменше… три тисячі гривень з особи.

Цьогоріч новорічні вечірки, кажуть менеджери нічних клубів у центрі міста, подорожчали на 5−10%. У ціну входить пляшка алкоголю на вибір (шампанське або вино), новорічні «компліменти» від шеф-кухаря та святкове меню (закуски, гарячі страви, фрукти, десерт).

«Чому зустріти Новий рік у ресторані так дорого? Бо у вартість квитка входить гонорар для зірки, яка виступає святкової ночі, — пояснив „ВЗ“ Андрій, співвласник ресторану у центрі Львова. — Зазвичай домовляємося про виступи заздалегідь — за три-чотири місяці, а деяких зірок треба бронювати за рік наперед. Виступ шоу-балету теж коштує (відмовився називати суму, мовляв, комерційна таємниця. — Авт.)».

Зателефонувала у кілька ресторанів та нічних клубів Львова. Спільна тенденція: від Діда Мороза й Снігуроньки відмовляються, бо це пережиток радянського минулого і гостям такі «шоу» вже не цікаві. Кажуть, більшість гостей новорічної вечірки — іноземці, зокрема гості з Туреччини. І для них готують танцювальні програми з елементами еротики, дискотеки, конкурси…

Один з популярних нічних клубів у центрі Львова пропонує зустріти Новий рік під таким гаслом: «2020-й приречений стати найкращим Новим роком!». Від гостей свята вимагають вишуканий святковий чорний одяг з елементами мережива. Розважатиме шоу-балет «Баттерфляй», а також діджеї. У програмі — «паперове» шоу. Дискотека буде аж до ранку. За участь у цій вечірці треба викласти з гаманця дві-три тисячі гривень за особу (ціна залежить від залу, в якому буде заброньовано стіл). Якщо бронювати стіл за день-два до дати, буде коштувати ще дорожче.

Інший нічний клуб пропонує вечірку «Туса на Новий рік». Святкове меню та шоу-програма — 1200 гривень з особи, якщо хочете відвідати лише дискотеку — 400. Обіцяють феєричне шоу за участі шоу-балету. «Родзинка» вечора — можна буде випити на брудершафт із клубним діджеєм…

А п'ятизірковий готель у центрі Львова пропонує зустріти Новий рік у стилі Оrient Express («Східний експрес»). За сценарієм, гості свята потраплять у легендарний потяг… Для цього понад 500 квадратних метрів конгрес-холу перетворять на ретро-вагон-ресторан. Шеф-кухар приготував спеціальне меню «Східного експресу» (наразі назв страв не розголошують). Гостей розважатиме гурт TVORCHI (їхні кліпи збирають мільйони переглядів на Youtube). Ціни квитків кусаються — 7,5−10,5 тисячі гривень.

Щоб привабити клієнтів на свої новорічні вечірки, деякі готелі міста Лева розігрують в Інтернеті три ночі безкоштовного проживання у люксових номерах. Є інші варіанти: першим бронюєш стіл на Новорічну вечірку — можеш розраховувати на мінус 15% за поселення у святковий період.

Один із міських ресторанів організовує святкування у таком стилі: «Жодного шуму та гучної музики: без ведучого і конкурсів. Тільки авторське меню і найдорожчі люди поруч». Найдешевший квиток на таке святкування коштує 3,5 тисячі гривень.

Інший статусний ресторан у центрі Львова пропонує зустріч Року Щура під назвою «Зірковий Hollywood у Новорічну ніч». Гості свята пройдуться червоною доріжкою, щоб почуватися, як на врученні кінопремії «Оскар». Ціна питання — дві-три тисячі гривень з особи. У вартість квитка входять вітальні зіркові коктейлі, святкове меню, конкурси з презентами.

Поринути у «Країну див» пропонує одне з популярних кафе. У новорічну ніч гостей розважатимуть «міксами» від Dj Dior, живою музикою від Miglanc Orchestra Band. Гості вечірки мають одягнутися у все біле. Квиток коштує 1900 гривень. Під час святкової забави будуть розігрувати поїздку на море.

Схожі новини