Передплата 2024 «Добра кухня»

Росіяни просять Меркель полагодити опалення у їхньому будинку (відео) 

Поки російський президент форсує будівництво «Північного потоку-2», громадяни країни, якою він керує, замерзають від холоду 

Жителі одного з сіл Омської області, втомившись від безрезультатних звернень в органи влади, аж до президента, записали звернення до канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Відео опублікував у своєму мікроблозі в Twitter користувач під ніком Kavkaz Center.

У кадрі — кілька мешканців 16-квартирного будинку № 34 по вулиці Шкільній села Звонарьов Кут Азовського німецького національного району Омської області звертаються до Меркель з проханням вирішити проблему з опаленням їх будинку.

Вони уточнюють, що Німеччина — держава, яка взяла шефство над цим районом.

За словами мешканців, вже п’ять років під час опалювального сезону температура в квартирах не піднімається вище +16 градусів. Страждають від холоду і школярі, яким скоротили уроки до 30 хвилин, і відвідувачі амбулаторії, і люди, які приходять в поштове відділення.

«В той же час по телевізору ми бачимо про успішне будівництво газопроводу „Північний потік-2“, що веде в Німеччину і Західну Європу. Ми будемо щиро вдячні вам, пані Меркель, якщо ви і ваша держава надасте нам допомогу у виживанні в сибірських умовах».

«Ось як назвати цю позамежну безсоромність й абсурд?! #Раби, які регулярно саджають собі на голову найогидніших лиходіїв, які пишаються „величчю“ #Росії, вважаючи інший світ чурками, реально просять… #Меркель полагодити їм опалення Кафка відпочиває. Просто скотобаза», — йдеться у підписі до відео.

Коментарі теж красномовні:

«Велич вона така!!! У своїй країні в ж**і живуть, а вчать як треба жити Грузії, Україні, Білорусі. Кінчена країна, кінчені люди, завислі у 80-х. Плескаю в долоні, коли бачу такі ролики. Меркель їм б**дь помічниця виявляється. Країна к***них де**в!!», «Як чолобитну подаєте. Чому не на колінах, чернь», «Треба до Зеленського звертатися».

Схожі новини