Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Адвокат підозрюваної у вбивстві Шеремета хірургині Кузьменко заявив, що вона має алібі

  • 21.12.2019, 13:15
  • 689

Адвокат Юлії Кузьменко, яку підозрюють у тому, що заклала вибухівку під машину журналіста Павла Шеремета, заявив про алібі підзахисної.

Про це повідомляє ТСН.

У момент убивства журналіста лікарка перебувала у відпустці, заявив захисник. Раніше Кузьменко заявляла, що у день убивства вона була на роботі.

а два дні до вибуху вона повернулася до Києва з відпочинку з Одеси. Наступного дня зустріла в аеропорту сина, чоловіка та батьків, які відпочивали за кордоном окремо від неї.

Ввечері цього ж дня Кузьменко за допомогою додатку в телефоні листувалася з подругою, а зранку, через годину після убиства журналіста, написала коментар.

На переконання адвокатів, це і є алібі. Оскільки спростовує версію слідства, що її телефон від вечора 19 липня до ранку 20 липня був не активним.

«Ви зрозумійте: важко згадати взагалі, що ти робив тиждень тому, не те, що три з половиною роки. Вона каже, що можливо їздила, можливо, ні», — каже адвокат Владислав Добош.

Нагадаємо, 12 грудня Нацполіція затримала фігурантів вбивства журналіста Шеремета.

Правоохоронці підозрюють у вбивстві журналіста військового та волонтера Андрія Антоненка, відомого також як рок-музикант Riffmaster, та хірургиню дитячої лікарні Юлію Кузьменко. За версією слідства, вони закладали вибухівку під авто, яким користувався журналіст. Суд визначився із запобіжним заходом для головного підозрюваного в убивстві Шеремета. Антоненку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 лютого. Підозрюваній лікарці Кузьменко також призначили тримання під вартою терміном 60 днів — до 8 лютого.

Схожі новини