Передплата 2024 ВЗ

Тіна Кароль, Осадча і президент Зеленський: "Слуги народу" гучно відгуляли корпоратив

  • 21.12.2019, 12:34
  • 1 280

Увечері п'ятниці, 20 грудня, у конгресно-виставковому центрі "Парковий" (колишній вертолітний майданчик Януковича) неподалік Верховної Ради нардепи фракції "Слуга народу" відсвяткували новорічний корпоратив.

Відвідувачів до середини пускали лише за списками. Крім нардепів, на заході присутні президент України Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, перший помічник глави держави Сергій Шефір, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністри Тимофій Милованов, Дмитро Дубілет, Володимир Бородянський. Про це пише «Українська правда».

«Президент тост говорив і зробив зауваження Трухіну, який хотів собі на округ виписати купу грошей. Після цього він сказав щось типу: це був рік свині, наступний — щура, але давайте залишатися людьми», — розповів один із нардепів від «Слуги народу».

За даними джерел, присутніх на корпоративі розважає ведуча Катерина Осадча, співачки Тіна Кароль та Jerry Heil. Спеціально для «слуг народу» актори «95 Кварталу» записали відеозвернення.

«Всі випивають, багато жартують. Осадча сипле жартами», — зазначає один із депутатів.

Також розмістила фото з новорічного корпоративу нардепка Ліза Богуцька.

«Сьогодні була на нашому (рідному) „слуганародівському“ корпоративі. Дуже живий, радісний, дружній вечір. Ми, Кабмін і Офіс президента. А на сцені — концерт. Привітання з минулим і прийдешнім були сповнені гумору», — прокоментувала Богуцька.

Схожі новини