Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивство Шеремета: адвокат оприлюднив переписку Кузьменко

  • 16.12.2019, 10:35
  • 1 385

Адвокат підозрюваної у справі убивства журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко Владислав Добош оприлюднив скріншоти її листування в Facebook-messenger, які були зроблені 19 липня 2016 року, напередодні вбивства.

«Пам'ятаєте, як на прес-конференції якийсь генерал з кам'яним обличчям віщав про те, що телефон Юлі 19.07.2016 року з 19:00 був неактивним, що для неї не характерно. Додаю скріни з Facebook меседжер Юлі, де вона листується зі своєю подругою з 20:37 до 20:50, 19.07.2016 року. до речі, в месенджері Facebook неможливо змінити дату і час (це для невіруючих) «, — зазначив Добош.

За його словами, Кузьменко познайомилася з трьома іншими підозрюваними у справі, подружжям Грищенків і Дугарь, вже після вбивства Шеремета.

«Кузьменко Яну Дугарь перший раз побачила, познайомилася під час обшуку у Грищенко Ірини (Пуми) десь півтора-два місяці тому. Поліція знає, коли точно було, може перевірити. Тобто у вересені-жовтні 2019 року. До речі, з сім'єю Грищенків (Пумою і Бучею) Юля познайомилася тільки рік тому, наскільки пам'ятає, літо 2018 року. Антоненко (Ріфмастер) взагалі не знайомий з Дугарь Яною «, — уточнив Добош.

Адвокат підкреслив, що Кузьменко познайомилася з Антоненком в 2016 році.

«Точно місяць не пам'ятає, але було холодно, коли стала свідком ДТП, при якому таксист збив жінку і дитину Ріфмастера, вона про це написала в Facebook, і через деякий час в месенджерах їй написав якийсь Антоненко. Сказав, що це була його дружина і дитина і чи зможе вона виступити свідком. І побачила його вперше в поліції, куди її запросив, до речі, Герман Приступа по телефону, щоб вона виступила свідком у ДТП. Після того довго Юля не бачила Ріфмастера, і ще кілька разів зустрілися з волонтерській роботі, «- зазначив він.

Адвокат уточнив, що це буде викладено офіційно в протоколі допиту, як Кузьменко, так і свідків.

Схожі новини