Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Полковник ЗСУ, який заявив про реінтеграцію українських військових з проросійськими бойовиками, попросив пробачення

  • 13.12.2019, 09:40
  • 538

Начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ Олексій Ноздрачов перепросив за свою заяву про те, що буцімто бійці ЗСУ готові до реінтеграції з військовими РФ і проросійськими бойовиками.

Відеозвернення він розмістив у Facebook.

«Сьогодні я допустив велику помилку — некоректно висловившись стосовно ветеранів і військовослужбовців, що виконують завдання у боротьбі з російською агресією», — сказав Ноздрачов.

Я відверто помилився у своїх висловлюваннях і прошу мені пробачити цю помилку. Це моя провина і я її усвідомлюю. Я готовий понести покарання. Мені прикро за т. е. Прошу вибачення", — сказав полковник у відеозверненні.

Ноздрачов також наголосив, що не висловлював думку керівництва ЗСУ.

Нагадаємо: під час круглого столу 12 грудня у Києві він заявив, що українські «військові і військові росіяни, які проти нас воювали і продовжують воювати, і навіть ті військові, які є в формуваннях Донецької і Луганської областей, реінтегруються дуже швидко».

Навколо висловлювання розгорівся гучний скандал. У Генштабі вже запевнили, що Ноздрачов не мав права робити такі заяви, які є «оціночні і суб'єктивні», тим більше — з політичним підтекстом. Щодо ситуації уже розпочали службове розслідування.

Схожі новини