Передплата 2024 ВЗ

У поліції назвали основну версію вбивства Шеремета

  • 12.12.2019, 17:58
  • 737

Слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета працювало над чотирма версіями, в результаті зупинилась на одній - дестабілізація ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи.

Про це заявив на брифінгу очільник Нацполіції України Євген Коваль, передає УНН.

«Слідством було висунено низку версій, а саме. Перша версія — помилка в об’єкті злочину з огляду на те, що підірваний автомобіль належав та використовувався Оленою Притулою, керівником сайту „Українська правда“, а не Шереметом особисто. Друга версія — побутові та міжособистісні конфліктні ситуації. Версія номер три — професійна діяльність потерпілого журналіста в Україні, Білорусі та Росії. І четверта версія — дестабілізація ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи», — сказав Коваль.

З його слів, після відпрацювання слідчими, три версії з чотирьох не знайшли свого підтвердження.

«Слідство продовжувало працювати по основній версії — дестабілізація соціально-політичної ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи», — додав він.

Нагадаємо, український музикант Андрій Антоненко, відомий як засновник гурту Riffmaster, заявив, що йому висунули обвинувачення в межах розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Схожі новини