Передплата 2024 «Добрий господар»

У Путіна відмовилися коментувати зняття з ефіру в Росії серіалу "Слуга народу"

  • 12.12.2019, 13:41
  • 544

Речник президента Росії Дмитро Пєсков не погодився з тим, що на російському телебаченні з’явилося більше цензури і стало не можна жартувати про главу держави та відмовився коментувати зняття з російського ефіру серіалу “Слуга народу”, де головну роль виконав чинний Президент України Володимир Зеленський.

Таким чином він прокоментував інтерв’ю російського шоумена і гумориста Дмитра Брекоткіна, який висловив відповідне думку, пише УНН з посиланням на російське агентство ТАСС.

Відповідаючи на питання, чи вважає він, що на телебаченні стало більше цензури, і чи правда, що про Путіна заборонено жартувати в ефірі, Пєсков сказав: «На першу частину питання відповідь негативна, на другу — теж негативна».

Представник Кремля також не став коментувати рішення телеканалу ТНТ зняти з ефіру серіал «Слуга народу», головну роль в якому виконав нинішній Президент України Володимир Зеленський. «Ця тема не має відношення до адміністрації президента, ми не маємо права втручатися в редакційну політику, що вони збираються показувати і в яких форматах, до нас не має відношення ніякого, не наше питання», — сказав Пєсков. Він додав, що серіал давно доступний на різних платформах.

Питання про те, чи правильним було рішення ТНТ вирізати з одного з епізодів серіалу жарт про президента Росії Володимира Путіна, Пєсков перенаправив до редакції телеканалу.

Як стало відомо раніше, російський телеканал ТНТ зняв з ефіру серіал «Слуга народу» з Зеленським після одного дня показу.

Схожі новини