Передплата 2024 «Добра кухня»

Комітет підтримав голосування за закон про "особливий статус" Донбасу у четвер

  • 11.12.2019, 18:34
  • 641

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевої самоврядування, регіонального розвитку та містобудування у середу рекомендував парламенту включити до порядку денного на четвер, і прийняти законопроект, що продовжує дію закону про "особливий статус" Донбасу ще на рік

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», глава фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко в коментарі «Інтерфаксу», передає УП

При цьому, представники фракцій «Голос» Роман Лозинський та «Батьківщини» Олена Шкрум, які входять в комітет, заявили, що їх фракції не будуть голосувати за даний законопроект.

Корнієнко заявив, що Рада в четвер розгляне і може проголосувати в цілому цей законопроект. Він пояснив, що необхідність продовження дії закону обумовлена ​​рішенням, прийнятим на нормандської зустрічі. За його словами, новий текст закону про особливий статус буде готовий максимум протягом року.

«Ми фактично не змінюємо слова, міняємо тільки цифри, це така компромісна позиція. Сам закон ми будемо починати розробляти»

Схожі новини