Передплата 2024 ВЗ

Зеленський заявив, що не хоче бути їжею для Путіна 

Зеленський підкреслив, що Україна повинна бути рівноправною країною за столом переговорів з Росією 

Президент Володимир Зеленський вперше з'явився в політичному ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» напередодні саміту в «нормандському форматі».

Про це пише Главком.

«Добрий вечір, вся Україно! І Донбас, і Крим, всі!» — сказав президент.

Він вибачився перед глядачами за те, що прийшов на програму не в костюмі, тому що прибув безпосередньо з лінії фронту на Донбасі.

«Я хотів вибачитися перед вами і телеглядачами. Я не в костюмі. Я не встиг переодягтися, я тільки з літака. Я був на фронті. Вітали наших хлопців, наших дівчат, наших героїв», — розповів Зеленський.

Він також прокоментував своє фото на обкладинці журналу Time.

«Я не люблю бути між. Я дуже не хочу, щоб Україна була країною між. По-перше, з самого початку. З цією пропозицією я йшов на вибори. Ми хочемо повернути людей і наші територію», — озвучив президент.

Він підкреслив, що Україна повинна бути рівноправною країною за столом переговорів з Росією, а не стравою на цьому столі.

«Є продовження — між іншим. Коли за столом сидять великі боси і представники імперій, і не хочу, щоб ми були тією їжею, яку подають на стіл. Я хочу, щоб ми теж сиділи за цим столом і були незалежної і рівноправної країною», — резюмував Зеленський.

Схожі новини