Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гончарук розповів, коли українцям знизять тарифи на комуналку

  • 06.12.2019, 14:35
  • 582

Відчутне зниження тарифів можливе після приведення в порядок комунального господарства та заміни зношених мереж, через які відбуваються великі втрати.

Про це заявив під час Години запитань до уряду прем'єр-міністр Олексій Гончарук, коментуючи заяву президента Володимира Зеленського про суттєве зменшення платіжок взимку 2021 року, повідомляє сайт «Сьогодні».

«Ми вже зараз працюємо над тим, щоб цієї зими максимально велику кількість людей отримали менші платіжки. Президент говорив про те, що відчутне зниження тарифів можливо, коли ми приведемо до ладу наше комунальне господарство, наші мережі. Тому що рівень втрат в мережах в окремих містах складає більше 50%. Ми просто опалюємо космос», — сказав він.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що знайдено рішення, яке дозволить знизити тарифи на опалення майже вдвічі наступної зими.

«Знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже наполовину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти», — сказав Володимир Зеленський.

Схожі новини