Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Повернути шкарпетки, серветки...": ЗСУ наказали віддати волонтерам назад машини, які вони передали для потреб армії

  • 05.12.2019, 17:13
  • 4 880

Перший заступник командувача Об'єднаних сил генерал-майор Ігор Танцюра зажадав, щоб воїни ЗСУ повернули назад волонтерам машини, які ті передали на потреби армії. Крім того, він заборонив у подальшому приймати подібні транспортні засоби

Про це на своїй сторінці у Facebook написав офіцер ЗСУ Олександр Грамарчук (Гром), супроводивши свій пост скріншотом скандального документу, передає OBOZREVATEL

«Телеграма генерала Танцюри: машини повернути волонтерам. Наступним кроком буде: повернути шкарпетки, серветки, „мультики“, „бундеси“, плитоноски, оптику, системи відеоспостереження і так далі. Український солдат повинен бути в „Дубку“, металевому шоломі, кирзаках і плащ-наметі. Браво!!!» — із сарказмом прокоментував він божевільну ініціативу військового керівництва.

Новина викликала ажіотаж серед українців. Дивуючись з дивної ініціативи, вони відреагували на неї шквалом критики і чорним гумором.

«Я вже бачу, як танкісти на „Нову пошту“ їдуть танком», «І ротний на лісапеті мчить у штаб батальйону, адже „Богдан“ зламався, а заявка на запчастини застрягла в штабі ОТУ», «Велосипед у нас зараз пріоритетний вид транспорту», «Оптимізація буде початком знищення армії. С*ки», «Медички всі повернути, ібонєкуй, всі на „УАЗ Таблетку“, яка згнила ще в минулому столітті», «І залишитися голими в полі, для розстрілу сепарами. Вони не ох… ли там часом?» — обурилися патріоти.

Схожі новини