Передплата 2024 «Добре здоров’я»

НБУ просить Раду покарати Дубінського через матюки

  • 04.12.2019, 10:57
  • 578

Національний банк України звернувся до Верховної Ради з проханням з’ясувати, чи є нардеп Дубінський автором образливих повідомлень, де він висловився про відкриття проти нього провадження в суді, і дати цьому правову оцінку

Про це повідомляє НВ з посиланням на лист Нацбанку, що опинився в розпорядженні видання.

У листі Національний банк України (НБУ) звернувся до голови Верховної Ради (ВР) України Дмитра Разумкова, керівника комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи В Р Сергія Кальченка і голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики В Р Данила Гетманцева з проханнями:

1. Встановити, чи є народний депутат Олександр Дубінський автором опублікованого на сторінці Dubinsky.pro у соціальній мережі facebook та в асоційованому каналі в системі миттєвих повідомлень telegram повідомлення, в якому у грубій формі та з використанням ненормативної лексики описується негативна оцінка особою факту відкриття Солом’янським районним судом міста Києва провадження за позовом Національного банку України до Дубінського у справі про захист ділової репутації.

2. У разі підтвердження авторства, надати належну правову оцінку діям Дубінського і вжити відповідних заходів для запобігання подібних дій в майбутньому.

Схожі новини