Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На свято Андрія відкриють Різдвяний ярмарок, на Миколая — запалять ялинку

З 13 грудня, на Свято Андрія, у Львові запрацює традиційний Різдвяний ярмарок, який уже став візитною карткою зимової святкової атмосфери у місті.

Працюватиме ярмарок до 19 січня 2020 року — завершення циклу Різдвяних свят. Торгові хатинки будуть на проспекті Свободи та площі Ринок.

Найбільше покупців на Різдвяному ярмарку — туристи з інших міст України, які приїжджають до Львова за галицьким колоритом свят. Фото авторки
Найбільше покупців на Різдвяному ярмарку — туристи з інших міст України, які приїжджають до Львова за галицьким колоритом свят. Фото авторки

Виконком Львівської міської ради дав добро на ярмаркування компанії ТзОВ «Львівські ярмарки» (також облаштовує Великодній ярмарок перед Львівською оперою та на площі Ринок у Львові). Чиновники мерії кажуть, «Львівські ярмарки» єдині подалися на конкурс, тому уже «енний» рік поспіль виграють і організовують ярмарки. У рамках ярмарку працюватиме хатинка святого Миколая. Там дітвора зможе написати листа святому і отримати солодкий подарунок.

19 грудня, на свято Миколая, на площі перед Оперним театром відкриють міську ялинку. Вогні на ялинці традиційно запалить міський голова Львова Андрій Садовий. На встановлення двох новорічних ялинок на проспекті Свободи та на Сихові у міській скарбниці передбачили 300 тисяч гривень.

Схожі новини