Передплата 2024 «Добра кухня»

Кабмін звільнив скандальну заступницю міністра інфраструктури Клітіну

  • 27.11.2019, 16:40
  • 1 294

Кабінет міністрів на засіданні 27 листопада звільнив з посади заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія Олександру Клітіну, яка фігурувала в секс-скандалі - в ЗМІ раніше повідомляли, що вона отримала посаду "через ліжко".

Вона ж у переписці з пранкером заявила про готовність очолити Мінінфраструктури.

Про звільнення скандальної чиновниці повідомила пресслужба Мінінфраструктури.

Нагадаємо, після оприлюднення листування Клітіної Криклій заявив, що внесе подання на її звільнення, бо вона вчинила «не як член команди».

Йдеться про листування Клітіної з пранкером, який називає себе «Джокер» (він представився особою, наближеною до президента), у ній заступниця міністра інфраструктури каже, що Криклій нібито «відсунув її від Укрзалізниці», бо «вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви і так далі».

Крім цього, виключений з фракції «Слуга народу» депутат Антон Поляков оприлюднив запис, на якому нібито депутати зі «Слуги народу» кажуть, що Клітіна отримала свою посаду «через ліжко». Сама вона заперечила цю інформацію і заявила по намір подати до суду проти учасників розмови.

«Я вважаю, що учасники цієї розмови, особливо депутат, який поширив цю інформацію (Поляков — ред.), повинні понести покарання», — наголосила Клітіна.

Схожі новини