Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Вибіркове правосуддя стало нормою для слуг", - Фріз про підозру ДБР Федині

  • 26.11.2019, 17:11
  • 629

Команда Зеленського, яка в ручному режимі управляє правоохоронними органами, влаштовує політичні переслідування опонентів – замість того, щоб прозоро розслідувати гучні корупційні, кримінальні та аморальні скандали у власній фракції "Слуга народу"

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз, коментуючи новину про підготовку підозри Софії Федині за начебто погрозу вбивством на адресу президента Зеленського.

«Сьогодні українську спільноту черговий раз приголомшило повідомленням з пресслужби ДБР, яке проТрубило про направлення до Генеральної прокуратури України проєкту повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента України чинній народній депутатці України, членкині нашої „Європейської Солідарності“, волонтерці та патріотці своєї держави, — Софії Федини», — повідомляє Фріз.

«Вибіркове правосуддя як засіб політичних репресій проти опонентів стало нормою для слуг», — зазначила Фріз.

«Марно чекати чи вимагати від ГПУ та ДБР належної реакції на сцени розстрілу парламенту у серіалах за участі чинного президента, за порівняння України з повією або відкриття кримінального провадження за публічною заявою депутатки від фракції „Слуга“ про гроші в конвертах, за кнопкодавство в залі ВРУ чи виклик під час сесії валютної повії… Все це залишатиметься поза увагою правоохоронної системи та влади, адже як казав колись Муссоліні: друзям — все, ворогам — закон. До речі саме цей вислів повністю публічно підтримав Путін, а Зеленський вже зрозуміло яким йде шляхом і кого намагається дублювати. На жаль, саме на цей хибний авторитарний шлях затягують державу», — застерігає Фріз.

«Якщо ми не об’єднаємось щоб спільно протистояти зміні курсу нашої держави на авторитарне, антиправове утворення під егідою Росії, то дуже швидко цей реаліті-серіал зухвало поставить крапку на європейському майбутньому і на демократичній Україні», — закликала Фріз

Схожі новини