Передплата 2024 «Добра кухня»

На Одещині чоловік з інвалідністю зарізав свого брата через пульт від телевізора

  • 26.11.2019, 15:58
  • 607

Трагічна сварка між родичами сталася в селі Кам'янське Арцизького району області.

У селі Кам'янське Арцизького району Одеської області затримано чоловіка-інваліда за підозрою у вбивстві свого молодшого брата.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, злочин було скоєно в Арцизькому районі наприкінці минулого тижня, передає УНІАН

Як зазначається, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між родичами відбулася словесна перепалка, під час якої 46-річний чоловік вдарив свого молодшого брата ножем у серце. Від отриманої травми 41-річний потерпілий помер на місці. Поліцейським зловмисник пояснив, що схопився за ніж, бо не поділив з братом пульт від телевізора.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано (в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу), йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Як уточнили у регіональному главку Нацполіції, вбивство сталося в приватному будинку села Кам'янське, де проживають обидва брати. Про вбивство поліції повідомили сусіди. Прибувши на місце злочину, правоохоронці виявили вбитого чоловіка на підлозі в кухні. Підозрюваний є інвалідом (без ноги), пересувається, в основному, на милицях і в інвалідному візку

Схожі новини