Передплата 2024 «Добра кухня»

"Українська к*рва, *б*на прибиральниця": польська студентка принизила українку

  • 25.11.2019, 15:36
  • 4 240

Дівчина скаржилась, що українка займає місце у вагоні і порівнювала її з твариною

Вармінсько-Мазурський університет в Польщі відсторонив від занять студентку, яка виклала у мережі відео з ксенофобською тирадою на адресу українки, що була її сусідкою в потязі. Відео також розглядає прокуратура.

Про це з посиланням на місцеве видання Wprost повідомляє «ТСН», передає УНІАН

Так, на відео студентка-медик з лайкою скаржилась на українку, яка зіпсувала їй поїздку, бо «зайняла місце в потягу».

«Вчора українська к*рва, так звана *бана прибиральниця, зайняла моє місце в потягу, і взагалі, за*бала увесь, к*рва, відсік, щоб ніхто не міг сісти. Вона купила тільки одне місце, а я заплатила за два, щоб було місце для ніг, тому що я можу собі це дозволити… Досить того, що вона була гладкою, але ще в неї була велика валіза, і вона нічого не розуміла», — скаржилась дівчина на відео.

Образливий ролик набрав майже 60 тисяч переглядів.

«Я мала б піти до кондуктора, але я добра до тварин. Тільки не до таких, тому наступного разу не буду. *бати тих українських ст*рв, ненавиджу їх… Ця жінка — дурна прибиральниця, так що ієрархії треба дотримуватись», — сказала дівчина.
Відео студентки стало вірусним і дійшло до керівництва її університету. Там її вирішили негайно відсторонити, а крім того, скерувати в прокуратуру повідомлення про можливе скоєння злочину.

«В університеті немає і ніколи не буде місця для виявів расистської, ксенофобської або зневажливої поведінки щодо осіб різної статі, раси, етнічної приналежності, національності, релігії, віросповідання, переконань, інвалідності, віку, сексуальної орієнтації чи знедолених», — сказано в заяві навчального закладу.

Після скандалу дівчина записала ще одне відео — у ньому спробувала запевнити, що не підтримує дискримінацію, та назвала інцидент «жартом». «Вибачте, я не думала, я просто дурепа», — сказала вона.

Схожі новини