Передплата 2024 «Добрий господар»

Лікар у твоєму смартфоні – новий мобільний додаток «Київстар»

  • 25.11.2019, 14:49
  • 1 423

Київстар запустив додаток «Doctor Online» разом з однойменною компанією-партнером. Завдяки новій розробці у сфері телемедицини, українці матимуть змогу отримувати рекомендації від лікарів цілодобово онлайн, якщо медичні показання не потребують відвідування клініки.

У застосунку «Doctor Online» користувачі зможуть:

Доктор Онлайн входить до складу групи компаній IT4Medicine, основна діяльність якої — розробка ІТ-рішень для медицини та розвиток сфери електронної системи охорони здоров'я. Група компаній була заснована в 2014 році в Україні. У період реформи системи охорони здоров’я відбувся стрімкий розвиток групи компаній, їхні проекти беруть активну участь в її впровадженні. «Всеукраїнська мережа клінік «Мій лікар», ТОВ Медикал Сервіс — яка входить до складу групи компаній, уклала договір з НСЗУ та надає первинну медичну допомогу населенню безкоштовно.
На сьогоднішній день — це команда з більш ніж 250 співробітників. Продукти та проекти компанії представлені в 18 регіонах України, більш ніж в 230 медичних закладах. Понад 3 млн громадян України уже користуються інноваційними рішеннями в сфері медицини, розробленими та впровадженими компанією.


Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини