Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Донеччині бойовики атакували ракетою військовий автомобіль: троє бійців отримали контузію 

Оператор ворожого ПТРК намагався «завести» ракету саме у кабіну, але чітко не розрахував відстань і влучив у дерев’яний борт кузова 

На Донеччині бойовики атакували ракетою військовий автомобіль у мирному населеному пункті. Про це повідомив штаб Операції об'єднаних сил.

«21 листопада, від однієї з військових частини у районі проведення ООС надійшло повідомлення про ушкодження вантажівки. В ході виїзду слідчої групи на місце інциденту з’ясувалося, що автомобіль був підбитий з протитанкового керованого ракетного комплексу «Фагот», — вказано у повідомленні штабу.

Як розповів військовий, що став свідком атаки, пуск ракети здійснювався з відстані близько 2,5 км. На такій дальності керувати боєприпасом дуже важко. Оператор ворожого ПТРК намагався «завести» ракету саме у кабіну, але чітко не розрахував відстань і влучив у дерев’яний борт кузова.

Троє військовослужбовців отримали контузію. Серед них — одна жінка. Зараз вони перебувають на лікуванні у військовому госпіталі. Стан їхнього здоров’я задовільний.

Схожі новини