Передплата 2024 «Добра кухня»

На Хмельниччині п'яний чиновник-дорожник збив на смерть двох велосипедистів

  • 22.11.2019, 13:35
  • 1 133

За кермом автомобіля, що насмерть збив двох велосипедистів у Старокостянтинівському районі Хмельницької області перебував чиновник.

Про це повідомили у правоохоронних органах, передає УНН.

Автомобілем Volkswagen керува 34-річний водій. Як стало відомо мова йде про начальника Старокостянтинівського райавтодору.

За офіційним повідомлення поліції, трагедія сталася у селі Ладиги вчора, 21 листопада, близько 17-ї години.

«34-річний водій автомобіля „Фольксваген Т4“, рухаючись дорогою „Житомир-Чернівці“, допустив наїзд на двох велосипедистів, які їхали у попутному напрямку. В результаті наїзду обидва мешканці села — чоловік, 1971 р.н., та жінка, 1964 р.н., від отриманих травм загинули одразу», — йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій відмовився на місці події пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Розслідування веде слідче управління ГУНП.

Як стало відомо УНН, у правоохоронних органах, медичне освідчення водія виявило ознаки алкогольного сп’яніння

Схожі новини