Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики на Донбасі 11 разів порушили “тишу”

  • 20.11.2019, 09:13
  • 318

За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«19 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів: двічі біля Водяного — з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки — з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового — з СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Гнутового — з автоматичних гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ» зафіксовано 6 ворожих обстрілів: неподалік Кримського — з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу Південного — з ручних і станкових протитанкових гранатометів; біля Залізного — з РПГ; поблизу Луганського — з СПГ та великокаліберних кулеметів; неподалік Кіндрашівської Нової — зі стрілецької зброї.

У штабі повідомили, що втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Противник, з гармат БМП-1 та великокаліберних кулеметів, обстріляв наші позиції у районі Березового.

Схожі новини