Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кремль допускає особисту зустріч Зеленського і Путіна, - росЗМІ

  • 19.11.2019, 10:57
  • 497

У Парижі, окрім чотиристоронніх переговорів "нормандської четвірки" щодо Донбасу, може відбутися і двостороння зустріч Владіміра Путіна і Володимира Зеленського

Про це російському виданню «Коммерсантъ» заявило джерело, яке займається українським напрямом в російських держструктурах, передає Українська правда

«Все буде залежати від фону. За три тижні багато що може статися. Але зверніть увагу, що Зеленський не допускає жорстких висловлювань на адресу Москви, намагається висловлюватися нейтрально «, — сказав співрозмовник.

Він також зазначив, що повернення Кремлем трьох українських суден напередодні, а також обмін полоненими у вересні покращує фон для майбутніх переговорів «четвірки» у Парижі.

Разом з тим інше джерело видання зазначило, що зустріч віч-на-віч не планується і не розглядається Москвою.

«За підсумками саміту буде сухий документ. Він уже готовий», — сказав співрозмовник, проте не став категорично виключати ймовірність розмови тет-а-тет між російським і українським президентами.

У п'ятницю стало відомо, що зустріч в «нормандському форматі» на найвищому рівні відбудеться 9 грудня в Парижі. Вчора речник Кремля Дмітрій Пєсков підтвердив домовленість щодо дати.

Напередодні проведення «нормандського саміту» Росія передала Україні кораблі, захоплені в Керченській протоці в листопаді 2018 року.

Путін та Макрон напередодні телефоном обговорили підготовку до саміту. Макрон, серед іншого, привітав повернення в Україну суден

Схожі новини