Передплата 2024 ВЗ

Богдана аж перекосило: виключений зі "Слуги народу" нардеп Поляков розповів Зеленському про продаж округів на Чернігівщині

  • 18.11.2019, 14:15
  • 1 025

Виключений зі Слуги народу Антон Поляков розповів НВ про інтриги глави Офісу Андрія Богдана, зокрема, про "здачу" за гроші округів на Чернігівщині.

Про це повідомив виключений зі складу фракції «Слуга народу» нардеп Антон Поляков розповів в інтерв'ю НВ.

За словами нардепа, за програш мажоритарника від «Слуги народу» в 206 окрузі давали 1,5 млн дол, про що нібито знав глава Офісу президента.

На питання, чому депутат почав звинувачувати тільки зараз, Поляков заявив, що «хотів, щоб спочатку в ситуації розібрався Богдан», з яким він поговорив на Банковій після виборів.

«На цій зустрічі також був Корнієнко (заступник голови фракції „Слуга народу“, — ред.) і спікер Дмитро Разумков. Ми розповіли їм, що глава штабу Халимон зливав нас і навіть протидіяв. Богдан сказав, що про все знає, і Халимон не матиме відношення до керівних посад. І додав, що ми молодці. Але при цьому Халимона зробили заступником голови фракції і комітету», — сказав парламентар.

Поляков говорить, що коли у вересні підійшов до президента Володимира Зеленського і сказав, що не хоче, щоб на місцевих виборах «повторилося те, що відбувалося на парламентських», той «був дуже здивований».

«Богдан стояв поряд і його перекосило. Я зрозумів, що Богдан нічого йому не розповідав або ж розповів свою версію», — відзначив депутат, додавши, що схожу історію йому повідомили мажоритарники із Запорізької області.

Схожі новини