Передплата 2024 «Добрий господар»

Масштабна ДТП на Київщині: зіткнулися авто поліції, пожежників і ще три машини

  • 18.11.2019, 12:15
  • 1 430

Дві вантажівки, легковик, автомобіль патрульної поліції та пожежна машина зазнали ушкоджень в автопригоді поблизу с. Переяславське, Переяслав-Хмельницького району області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«Вчора ввечері на спецлінію „102“ звернувся водій фури Reno і повідомив про загоряння автомобіля. На виклик невідкладно виїхали працівники поліції та ДСНС. Слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій заїхав на стоянку автотранспорту, пізніше, знаходячись на вулиці, він помітив, що поблизу кабіни виникла пожежа, яка згодом перекинулася на причіп. Імовірна причина загоряння — несправність автопічки», — йдеться у повідомленні.

Водночас, на цій самій ділянці дороги 25-річний водій вантажівки Mercedes зачепив легковик, що рухався у попутному напрямку. Попередньо, він не помітив авто через задимлення. А далі вантажівка знесла фішки, що стояли попереду, та в’їхала в службовий автомобіль патрульної поліції, який у подальшому скоїв зіткнення з автомобілем «ЗІЛ-130» працівників ДСНС, що стояв попереду.

Зазначається, що близько 23-ї години вогнеборці пожежу локалізували, а вже за годину повністю ліквідували.

На щастя, у цій автопригоді минулося без потерпілих. Усі авто учасників отримали механічні пошкодження. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо правової кваліфікації події.

Схожі новини