Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сурков планує у січні відвідати Україну, - політолог

  • 17.11.2019, 17:58
  • 537

Помічник прзидента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков має намір у січні наступного року побувати на підконтрольній українській владі території, аби "розрулити ситуацію щодо Донбасу"

Про це з посиланням на власні дані поінформував у неділю, 17 листопада 2019 року, політичний аналітик Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

«У Суркова є плани приїхати сюди в складі невеликої неофіційною делегації на початку січня, щоб розрулити ситуацію щодо Донбасу», — зазначив він.

Але, як наголошує Романенко, навряд чи даний візит вийде приховати, що викличе нові ускладнення для президента України Володимира Зеленського.

Також есперт звертає увагу на той поспіх, з яким партія «Слуга народу» намагається ухвалити закон про особливий статус ОРДЛО, й застерігає команду президента від необдуманих та надто швидких кроків у цьому напрямку.

" …Навіщо поспішати, якщо немає рамкових угод з Росією і європейськими партнерами в рамках Нормандії. Тому, мені здається, що Зеленський форсуючи процеси заганяє себе в пастку", — підсумував Романененко.

Схожі новини