Передплата 2024 «Добре здоров’я»

300 тисяч клієнтів Львівгазу користуються Особистим кабінетом на сайті 104.ua

  • 13.11.2019, 11:53
  • 580

Від початку року 46,5 тисяч споживачів газу зареєстрували Особистий кабінет на сайті 104.ua. Загальна кількість користувачів онлайн-сервісу становить 300 тисяч, а це 38% від загальної кількості клієнтів АТ "Львівгаз".

«Впродовж 2019 року кількість наших зареєстрованих клієнтів збільшилась на 46,5 тисяч. За допомогою цього сервісу зручно контролювати баланс особового рахунку, здійснювати онлайн-оплати за спожитий газ, отримувати інформаційну підтримку щодо послуг з розподілу та передачі показань лічильників. Те, що кількість користувачів серед споживачів газ Львівщини постійно збільшується лише підтверджує його зручність та доступність», — зазначає в.о. начальника управління клієнтського сервісу АТ «Львівгаз» Оксана Ростикус.

Клієнти «Львівгазу» четвертий рік поспіль мають можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн за допомогою Особистого кабінету на сайті компанії. Сервіс доступний для використання не лише в містах, а й у віддалених сільських районах області, потрібне лише підключення до мережі інтернет. Інтерфейс сервісу — простий та зрозумілий. Процедура реєстрації займає лише декілька хвилин. Потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму оплати за газ.