Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вистрілив сім разів: у Києві невідомий почав стріляти по чоловіку

  • 12.11.2019, 18:57
  • 401

У Дарницькому районі Києва, на вулиці Боровій, 43, невідомий відкрив вогонь по чоловіку

Повідомлення про інцидент надійшло 11 листопада близько 23:00, написав «Інформатор» із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За версію видання, до будинку, де проживає потерпілий, під'їхав автомобіль BMW. З нього вийшов невідомий, який вистрілив близько семи разів у бік чоловіка, а потім втік у невідомому напрямку.

В результаті стрілянини житель Києва отримав два поранення в область грудей. Його госпіталізували до лікарні. Характерно, що чоловік відмовився розповідати подробиці конфлікту.

Як написала пресслужба поліції Києва, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що чоловік почув постріли і виявив пораненого сусіда.

Так, біля будинку між двома особами виникла словесна суперечка. Згодом один із чоловіків здійснив кілька пострілів у бік свого опонента та втік на авто.

У результаті конфлікту господар домоволодіння отримав вогнепальні непроникні поранення грудей. 33-річного потерпілого у задовільному стані доправили до медичного закладу.

Правоохоронці оглянули місце події, провели низку слідчих дій та вилучили гільзи, попередньо, від травматичної зброї, які відправили на експертизу.

Відомості за фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці почали дії, спрямовані на встановлення місцеперебування та затримання зловмисника. Йому загрожує до семи років позбавлення волі

Схожі новини