Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Волині сім'я отруїлася невідомою речовиною, чоловік помер, а жінка із немовлям у лікарні

  • 12.11.2019, 14:33
  • 659

У поліції не виключають, що сім’я могла отруїтись грибами або сурогатним алкоголем

У Волинській області поліція встановлює обставини смерті 45-річного чоловіка та госпіталізації його дружини з семимісячним немовлям, передає УНІАН

Як повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Волинській області, учора, 11 листопада, в селі Яромель Ківерцівського району в будинку за місцем проживання односельці виявили непритомним подружжя місцевих жителів. Разом з малолітньою дитиною їх госпіталізували.

За даними поліції, того ж дня чоловік помер у лікарні.

З метою остаточного встановлення причин смерті його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. За фактом смерті людини відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією «нещасний випадок». У поліції не виключають, що сім’я могла отруїтись грибами або сурогатним алкоголем. Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини трагедії.

Як повідомив директор з інформаційно-аналітичної роботи КП «Луцька міська клінічна лікарня» Андрій Смольянінов, чоловік і жінка, які вчора були доставлені до лікарні, отруєні невідомою речовиною.

«За клінікою це абсолютно не схоже на отруєння грибами. Пацієнти були доставлені в несвідомому стані у відділення детоксикації гострих отруєнь та діалізу, де проводилася інтенсивна терапія. Незважаючи на це, чоловік вночі помер. Жінка на ранок прийшла до свідомості. Наразі вона продовжує отримувати інтенсивну терапію», — розповів Смольянінов.

За його словами, жінка перебуває у тяжкому стані. Лікарі наразі не дають жодних прогнозів щодо її одужання.

Як повідомили у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні, наразі семимісячне немовля перебуває у них на лікуванні

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень