Передплата 2024 ВЗ

Ляшко побився зі скандальним "слугою народу"

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побився з нардепом від "Слуги народу" і главою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом.

Інцидент стався в Залі офіційних делегацій аеропорту «Бориспіль», повідомляє OBOZREVATEL.

Конфлікт стався через розбіжності в політичних і економічних питаннях. Ляшко назвав «слугу народу» зрадником, який працює в інтересах Кремля.

Також Ляшко здивувався, що нардеп робить в ЗОД, оскільки прохід туди коштує близько 3,5−4 тисяч гривень. Лідер Радикальної партії заявив, що бронював прохід за свої гроші і поцікавився, чи не за державні гроші пройшов Герус. Але той ухилився від відповіді.

Герус, якого небезпідставно називають людиною бізнесмена Ігоря Коломойського, виступає за зняття санкцій з Росії з метою відновлення імпорту електроенергії у агресора. Завдяки його зусиллям, Росія в ніч з 4 на 5 листопада рекордно наростила експорт «струму» в Україні.

Про інцидент повідомили поліції. Правоохоронці «проводять перевірку».

Незабаром Ляшко в Facebook прокоментував інцидент, назвавши Геруса російським лобістом. «Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!» — написав екснардеп.

Схожі новини