Передплата 2024 «Добрий господар»

У Раді "Слуги народу" та ОПЗЖ відмовили нардепу-ветерану Яні Зінкевич надати авто для потреб комісії ветеранів

  • 06.11.2019, 13:14
  • 7 226

У Верховній Раді народні депутати від фракцій «Слуга народу» та «ОПЗЖ» скооперувались та відмовили Яні Зінкевич - ветерану війни, народному депутату, голові комісії з питань статусу ветеранів війни - закріпити автомобіль для секретаріату комісії ветеранів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Голова підкомітету з питань забезпечення діяльності народних депутатів України Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України, народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка.

«І справа навіть не у виділенні автомобіля, бо автопарк ВР налічує понад сотню автівок і кожен комітет має у своєму розпорядженні транспорт, а у загальному несприйнятті депутатами з «ОПЖЗ» і «Слуг» ветеранського руху. Видається, що такі вчинки — це помста за правдивий та емоційний виступ Яни щодо виступів на російському телебаченні «Слуги Шевченка», — зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, під час виступу у Верховній Раді ветеранки війни на сході Донбасу, Яни Зінкевич, народного депутата від партії «Європейська Солідарність», командира Медичного батальйону «Госпітальєри» представники партії «Слуга народу» стали їй кричати «Ганьба!».

Це сталося під час того, як Зінкевич вимагала від імені фракції притягнути до відповідальності народного депутата від «Слуги народу» Євгена Шевченка за виступ від імені української влади на центральному російському пропагандистському телеканалі.

Схожі новини