Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк запускає віртуальні платіжні картки для бізнесу

  • 01.11.2019, 11:40
  • 796

ПриватБанк і Visa запустили першу в Україні віртуальну платіжну картку для підприємців і малого бізнесу «Ключ до рахунку». Її можна оформити миттєво без візиту в банк і використовувати для оплати рахунків, покупок і зняття готівки через Приват24, мобільний банк Privat24 і цифрові гаманці Apple Pay та Google Pay.

Віртуальна «Ключ до рахунку» є повноцінною банківською міжнародною карткою, нею можна розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку, купувати квитки і отримувати інші банківські послуги. Тарифи на віртуальні картки ідентичні розцінкам на звичайні пластикові карти.

Щоб замовити віртуальну картку «Ключ до рахунку» в «Приват24 для бізнесу», потрібно натиснути відповідну кнопку в меню «Картки» -> «Корпоративні картки» -> «Додати картку». Після обробки заявки картка миттєво з'явиться в «Приват24 для бізнесу» та мобільному Privat24. У меню картки можна отримати реквізити і змінити ПІН-код, а для розрахунків у торговельній мережі її потрібно додати в віртуальний гаманець Apple Pay або Google Pay.

Схожі новини