Передплата 2024 «Добрий господар»

ПриватБанк відкриває у Львові видачу карток лімітованого «кольорового» дизайну

  • 30.10.2019, 11:31
  • 1 494

З листопада ПриватБанк починає у Львові оформлення нових кольорових карток з першої лімітованої колекції Mastercard. Отримати нову синю картку «Універсальна» або бордову Картку для виплат можно буде у відділенні № 21 (м.Львів, вул. Староєврейська, 3). Нові картки класу Gold, а також Картка Юніора будуть доступні для замовлення згодом.

Нову лінійку масових карток ПриватБанку розроблено з урахуванням останніх світових трендів дизайну. У процесі виготовлення використовуються технології та рішення, які раніше застосовувалися тільки для преміальних карток. Усі кольорові «універсалки» та Картки для виплат безконтактні.

Чистий прибуток ПриватБанку за 8 місяців 2019 року становить 25,8 млрд грн, що є рекордним показником для банківської системи та майже втричі перевищує прибуток за підсумками 8 місяців минулого року. Чистий комісійний дохід банку за 8 місяців 2019 року становить 11,6 млрд грн, а його частка у доходах банку становить 45,1%. Зростання комісійного доходу є результатом збільшення кількості активних клієнтів та транзакцій онлайн-банку Приват24. З початку 2019 року ПриватБанк додав до Приват24 дві нові функції — продаж електронних полісів ОСЦПВ та обмін валют онлайн. До кінця року в Приват24 з’являться можливість купівлі фізичними особами ОВДП.

Банк надає своїм клієнтам нову послугу: в Приват24 next та у новому мобільному додатку Приват24 можна оформити віртуальні картки. Також до кінця 2019 року Банк планує запустити послугу перевипуску звичайних карток на віртуальні.

Більше інформації — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини