Передплата 2024 ВЗ

Дев’ята зірка від Св. Миколая

  • 29.10.2019, 13:52
  • 2 322

Найулюбленіший святий всіх чемних діточок приготував для львів’ян фантастичний подарунок.

Саме 19 грудня розпочинається показ фінальної частини кіно-саги «Зоряні війни». 9 епізод запеклих боїв між сікхами та джедаями є останнім та завершує величну історію родини Скайуокерів.

Рекорди до прем’єри

Ще не розпочався перегляд стрічки, а Зоряні війни 2019 вже починають бити світові рекорди. В Америці продаж квитків на прем’єрний показ перевершив всі показники останніх років, залишивши за собою навіть «Месників».

Продюсери очікують перевершити збори сьомої частини кіносаги: у 2015 році перший фільм, що був знятий без участі Джорджа Лукаса під назвою «Пробудження» увійшов до топ-4 касових фільмів світового кінематографу. Зняв 9 частину історії під назвою «Зоряні війни. Скайуокер. Світанок» той самий режисер — талановитий шанувальник високих технологій Джей Адамс.

Ще один рекорд помітили уважні шанувальники фантастичної опери. 9 епізод триває 2 години 35 хвилин: це найдовший фільм з усіх частин «Зоряних війн». Варто запастися смачними шоколадками та духмяним поп-корном.

У Львові фанати кіно-саги можуть підготуватися до прем’єри у квест-кімнаті, що присвячена тайнам джедаїв. Креативні кондитери міста вже готують для шанувальників солодкі подарунки, які допоможуть пережити прощання із героями улюбленої казки.

На що чекати?

Експерти вважають, що трейлери та спойлери не відкривають всіх таємниць довгоочікуваного фіналу. Безумовно, на глядачів чекає запеклий бій між залишками Супротиву та Першим орденом, а також філігранна гра на ураження між сікхами та джедаями. Не екрані з’являються знайомі герої та нові персонажі. Головне — автори обіцяють розкрити всі загадки та розплутати всі сюжетні вузли, що буд накручені у попередніх серіях. 40 років життя родини Скайуокер буде відкрито повністю.

3D формат львівських кінозалів Планети Кіно King Cross та Forum Lviv дозволить повністю зануритися у неймовірні краєвиди далеких планет та відчути перенавантаження космічних мандрівників під час трансгалактичного стрибку. Глядачі побачать героїв, про яких вони вже позабули, та відкриють знайомих персонажів з неочікуваного боку.

Варто пам’ятати, що 9 епізод — це фінал певної серії кіносаги. Виробники планують зняти нову трилогію, до створення якої долучились знайомі майстри безжально обрубувати цікаві сюжетні лінії Девід Беніофф та Д. Б. Уайсс. Творці «Гри престолів» добрались до «Зоряних війн». Хай буде з нами Сила!

Схожі новини