Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Звільнений з полону моряк буксира "Яни Капу" відгуляв гучне весілля

  • 28.10.2019, 15:15
  • 1 739

На Херсонщині Звільнений з полону моряк Віктор Безпальченко відгуляв весілля.

Зі своєю коханою Тетяною вони розписались ще у слідчому ізоляторі Лефортово у Москві. Після звільнення Віктор і Тетяна мріяли зробити справжнє весілля і цими вихідними мрію здійснили, йдеться у ТСН.

Він — у парадній формі, вона — у розкішній сукні. Вишукана виїзна церемонія відбувається на схилах Дніпра у старовинному маєтку. Більше сотні гостей, десяток телекамер і майже вся команда буксира «Яни Капу».

Віктор Безпальченко був серед 24 українських моряків, за долею яких слідкувала уся країна. Їх обстріляли і захопили в полон російські прикордонники у листопаді минулого року. Звільнити хлопців вдалося лише цього вересня. Віктор з полону повернувся одружений — вони з нареченою змогли домогтися, щоб їх розписали у московському у СІЗО.

«Нам не давали ні побачень, ні спілкування жодного не було. І це самі були ті моменти щасливі для нас, що ми могли один одного обійняти, поцілувати», — розповідає наречена Тетяна Безпальченко.

Побратими Віктора розповідають — попри те, що сиділи в одному СІЗО, дізналися про його одруження з новин. Михайло Власюк став другом з боку нареченого «заочно» ще у Лефортові. За дружку Михайло і на весіллі. Під час полону їхні сім’ї встигли настільки зблизитися, що тепер усі почуваються однією великою родиною.

До привітань приєднався і президент. Він записав для них відеозвернення.

На цьому весіллі команда не зупиняється. Наступного року, кажуть, планують одружитися щонайменше четверо моряків.

Схожі новини