Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гарна альтернатива концерту хору імені Верьовки: Порошенко поділився враженнями від рок-мюзиклу про Майдан

  • 27.10.2019, 10:13
  • 1 280

П'ятий президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною прийшли на рок-мюзикл про Майдан “Got to be free" у Театрі на Подолі.

Про свої враження від шоу політик поділився на сторінці у Facebook.

«Жодні слова не замінять емоції після перегляду рок-мюзиклу про Майдан Got to Be Free. Він викликає почуття гордості, що ти українець, живеш у часи, коли твориться держава, народжується нація. Усі ми разом робимо те, що дозволяє з вірою і твердою впевненістю дивитися в європейське майбутнє України. Щиро раджу прийти у Театр на Подолі та пережити ці сильні емоції, які відчули і ми з Мариною», — написав Петро Порошенко.

Додамо що, рок-мюзикл Got to Be Free, який представляє театр на Подолі — це 12 історій, заснованих на реальних подіях, що відбувалися в Києві ще зовсім недавно.

Петро Порошенко переконаний: саме такі вистави показують справжню сучасну Україну.

«Театр на Подолі — це наш український дім. Саме такі вистави хотів тут бачити: які правдиво показують, якою насправді є сучасна Україна по духу, з яким вогнем у серці і любов’ю до своєї країни живуть українці. Цей мюзикл мають подивитися якомога більше українців та іноземців. До речі, наступний показ у Театрі на Подолі відбудеться 21 листопада — гарна альтернатива концерту хору імені Верьовки», — зазначив Петро Порошенко.

П’ятий президент України також подякував за роботу всьому творчому колективу рок-мюзиклу. І розповів про незвичний подарунок, який отримав від автора ідеї мюзиклу Got to Be Free.

«Ми з Мариною вдячні команді акторів Марині Богун, Дмитру Лінартовичу, Георгію Хостікоєву, Олені Дяченко, Сергію Юрченку та автору ідеї Володимиру Лавренчуку за те, що ми спільно будуємо Україну. Вдячний пану Володимиру за подарунок — уламок бруківки з Інститутської. Це — хороше нагадування про те, за які цінності ми боролися і ні в якому разі не маємо від них відступати. Поставлю на своєму робочому столі», — пообіцяв Порошенко.

Схожі новини