Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Матір, яка намагалась зарізати трьох своїх дітей, бачила в них диявола: моторошні подробиці кривавої різанини

  • 21.10.2019, 18:34
  • 992

Напад агресії у жінки стався, коли почула, що з родиною мають виїхати з орендованого будинку.

У Запоріжжі жінка з ножем напала на власних малюків, а згодом намагалася вбити і себе, йдеться в ТСН.

На подвір’ї будинку розвішані дитячі речі, на підвіконні досі лежать іграшки, двері — опечатано. Кривава різанина сталась тут проти ночі, коли сусіди вже лягали спати. Цей приватний будинок родина із п’ятьма дітьми винаймала. Власниця оселі жила у хаті навпроти. Саме її вночі розбудила донька орендарів. 14-річна дівчина, коли прийшла додому, не змогла відкрити двері. У власниці житла попросила другий комплект ключей. Жінка дала їх, а згодом почула несамовиті крики. Коли забігла до будинку, побачила матір з кухонним ножем у руці.

«Я забрала в неї ніж, маму в одну кімнату, дівчинка побігла до дітей в спальню. Почала виходити вже в крові вся», — розповідає жінка.

Жінка поранила трьох молодших дітей: півтора, трьох та п’яти рочків. Батька родини вдома у цей час не було, чоловік якраз поїхав в гості до родичів. Доки сусідка із старшими дітьми чекали поліцію, жінка читала молитви та намагалася знов кинутися на дітей. «Говорила, що вони диявольські діти, вони не повинні жити, я їх вб'ю. А маленький, він до мами все рівно лізе на руки. Вона його взяла на руки, а він все більше кричить, а вона його тисне рукою, дивлюся він синіє», — каже сусідка.

За словами сусідів, родина ніколи не справляла враження проблемної. Жінка доглядала дітей та намагалась працювати навіть у декреті. Зараз її доправили до психіатричної лікарні. Наймолодша поранена нею дитина у хирургічному відділенні, ще двоє — у реанімації.

Поранень вдалось уникнути старшому, 13-річному сину, до нього у кімнату мати з ножем не заходила. Нині хлопець разом із найстаршою сестрою у центрі психологічної реабілітації. Після виписки з лікарні туди ж мають доправити і малечу. Їхня матір чекатиме суду у психіатричному диспансері. Доки чекала лікарів, вона намагалась вкоротити собі віку.

За інформацією ТСН, напад агресії в матері стався, коли власники будинку повідомили, що продаватимуть його, і родині треба шукати інше місце проживання.

Схожі новини