Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За ексзаступника секретаря РНБО Гладковського внесли заставу,— адвокат

  • 21.10.2019, 12:40
  • 662

За ексзаступника секретаря РНБО та чинного президента корпорації "Богдан" Олега Гладковського внесли заставу. Кошти перерахували близькі підозрюваного.

Про це повідомив його адвокат Руслан Волинець, передає «5 канал».

Як зазначається, нині правозахисники очікують відповідні документи від суду. На волю Гладковський може вийти вже сьогодні. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 грудня або ж внесення понад 10 мільйонів гривень застави із носінням електронного браслета Олегу Гладковському обрав Вищий антикорупційний суд у суботу.

Варто зауважити, що перед оголошенням рішення головуючий суддя понад три години перебував у нарадчій кімнаті. Зрештою суд частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення, яка наполягала на арешті без застави. Втім, суму застави було зменшено у 10 разів — до аналогічної суми збитків, котру, за версією слідства, завдав державі Олег Гладковський.

Нагадаємо, Олега Гладковського затримали у четвер, 17 жовтня. Він саме мав вилетіти до Брюсселя. У прес-службі корпорації «Богдан» заявили, що її президент на запрошення мав прибути на відкриття виставки Busworld-2019.

Схожі новини